Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη #metoo - Πρόκειται για ορόσημο απέναντι στην κακοποίηση - Οι δηλώσεις της αθλήτριας και της Μπεκατώρου

Δίκη #metoo – Πρόκειται για ορόσημο απέναντι στην κακοποίηση – Οι δηλώσεις της αθλήτριας και της Μπεκατώρου

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας της δίκης, η 22χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας και η Σοφία Μπεκατώρου μίλησαν για τη σημασία να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς πρόκειται για μια δίκη ορόσημο ενάντια στην κακοποίηση

«Είναι μια επώδυνη διαδικασία, είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά είμαστε οικογένεια και είμαστε εδώ για να το παλέψουμε, όλοι μαζί και για όλους τους υπόλοιπους που ακολουθούν κι ελπίζω να ακολουθήσουν» δήλωσε η 22χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας .

Από την πλευρά της η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου η οποία είναι μάρτυρας στη δίκη δήλωσε :

Η σημερινή δίκη είναι πολύ συμβολική , βρίσκομαι εδώ για να σταθώ στην Αμαλία με κάθε τρόπο, είναι μια πολύ θαρραλέα νεαρή. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, ψυχολογικά περνάμε από διάφορα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες δύο δικάσιμοι, οπότε θα πρέπει να σταθούμε δυνατές και να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την επώδυνη διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να αποδόσει στον κατηγορούμενο την ποινή που του αναλογεί.

Είμαι πολύ συγκινημένη, προσπαθώ να σταθώ κι εγώ όπως μπορώ, καταλαβαίνετε ότι όταν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πληρώσει κάποιος για τα εγκλήματα που έχει κάνει, είναι πολύ δύσκολο για το θύμα , ωστόσο νομίζω ότι η Αμαλία είναι το σύμβολό μας , μέσα από τη δική της δίκη δικαιωνόμαστε και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες, αλλά και οι άνθρωποι που είναι θύματα, που έχουν υποστεί βία.

Γι αυτό και η έκβαση της δίκης θα δείξει το κατά πόσον θα έρθουν περισσότερα πλέον θύματα να καταγγείλουν και δε θα κλείσουν τα στόματά τους. Είναι ορόσημο η σημερινή δίκη

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024