Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη - Το χιουμοριστικό βίντεο για τις μέρες της καραντίνας

Μαρία Ηλιάκη – Το χιουμοριστικό βίντεο για τις μέρες της καραντίνας

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη έχει μπει σε καραντίνα μαζί με την έξι μηνών κόρη της, Κατερίνα,

Για πέμπτη μέρα βρίσκεται στο σπίτι μετά τη διάγνωσή της με κοροναϊό η Μαρία Ηλιάκη και μας δείχνει πώς περνούν οι μέρες της καραντίνας.

Η παρουσιάστρια που στις γιορτές βρέθηκε μαζί με την κόρη της, Κατερίνα στη Ζυρίχη όπου βρίσκεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης επιστρέφοντας στην Αθήνα διαγνώσθηκε με κοροναϊό. Η ίδια απουσίαζε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την εκπομπή «Τι λες τώρα;» όπου βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και μίλησε μέσω skype για την περιπέτεια με την υγεία της.

«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είχε αναφέρει στις δηλώσεις της.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, που βρίσκεται στο σπίτι της στην Αθήνα με την κόρη της, η Μαρία Ηλιάκη μοιοράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από το πώς τα περνά στην καραντίνα της.

«Παρέα με τον κορονοϊό… Αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο covid outfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm. Η χειρότερη κάτι θα κερδίσει. Δεν έχω σκεφτεί τι, αλλά κάτι θα βρω. Τι βασίλισσα του Instagram είμαι;», ανέφερε με χιούμορ στην ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024