Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε κανονικά στη Rod Laver Arena ο Τζόκοβιτς

Προπονήθηκε κανονικά στη Rod Laver Arena ο Τζόκοβιτς

Την ώρα που αναμένεται η απόφαση για τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, ο σέρβος τενίστας προπονείται κανονικά στο κεντρικό κορτ του τουρνουά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τις τελευταίες ημέρες έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τις Αρχές της Αυστραλίας με το θέμα της εισόδου του στη χώρα, το γεγονός ότι είναι ανεμβολίαστος, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τη βίζα του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η κυβέρνηση των Αυστραλών.

Παρόλα αυτά δικαιώθηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο όσον αφορά το θέμα της βίζας του, βρίσκεται στη Μελβούρνη περιμένοντας την τελική απόφαση και παράλληλα έχει ξεκινήσει να προπονείται.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο προπονήθηκε σήμερα δεύτερη φορά στη Rod Laver Arena, με κλειστές πόρτες και χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Προς το παρόν ο Νόλε παραμένει ελεύθερος και περιμένει την οριστική απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, για το αν θα απελαθεί ή όχι.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024