Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος στις ΗΠΑ για τα 7 δευτερόλεπτα του Ντρέιμοντ Γκριν – Χάθηκαν εκατομμύρια

Σάλος στις ΗΠΑ για τα 7 δευτερόλεπτα του Ντρέιμοντ Γκριν – Χάθηκαν εκατομμύρια

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αγωνίστηκε προς τιμήν του Κλέι Τόμπσον μόλις 7 δευτερόλεπτα στο ματς με τους Καβαλίερς και κατάφερε να προκαλέσει πανικό και ζημιά πολλών εκατομμυρίων στις στοιχηματικές εταιρείες

Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε στην ενεργό δράση ύστερα από 940 ημέρες και δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και ήταν το επίκεντρο της αναμέτρησης των Γουόριορς με τους Καβαλίερς, τουλάχιστον μέχρι να λάβει χώρα το πρωτόγνωρο γεγονός με τον Ντρέιμοντ Γκριν στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Ο αμερικανός φόργουορντ, που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς των Πολεμιστών, υπολογιζόταν κανονικά, όμως ένα τράβηγμα που υπέστη στο ζέσταμα δε θα του επέτρεπε τη συμμετοχή. Δέκα λεπτά πριν από το τζάμπολ έγινε γνωστό πως ο Ντρέιμοντ Γκριν θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα των γηπεδούχων για να τιμήσει τον Κλέι Τόμπσον, αλλά αμέσως θα αντικατασταθεί εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Η κίνηση αυτή ήταν που «έκλεψε» εντέλει τις εντυπώσεις, και όχι η επιστροφή του Τόμπσον, που τόσο πολύ όλοι περίμεναν. Ο λόγος;

Η κίνηση του Γκριν να είναι παρών μόνο στο τζάμπολ προς τιμήν του Κλέι και εν συνεχεία να κάνει φάουλ και να βγει αλλαγή δημιούργησε πανικό στις στοιχηματικές εταιρείες και οδήγησε είτε σε τεράστια κέρδη παικτών που αντέδρασαν γρήγορα είτε σε μεγάλη ζημιά άλλων παικτών που είδαν τα πονταρίσματά τους να πηγαίνουν στα σκουπίδια μέσα σε επτά δευτερόλεπτα.

Χιλιάδες παίκτες παγκοσμίως και ειδικότερα στις ΗΠΑ πρόλαβαν και στοιχημάτισαν σε under πόντους/ριμπάουντ/ασίστ, με αποτέλεσμα κάποιες από τις εταιρείες που δεν αντιλήφθηκαν αμέσως το γεγονός και δεν «έκρυψαν» τις επιλογές να «γονατίσουν». Πολύ απλά γιατί έπρεπε να πληρώσουν τα ειδικά στοιχήματα από τη στιγμή που ο φόργουορντ των Γουόριορς πήρε χρόνο συμμετοχής και έγραψε και ένα φάουλ στη στατιστική του.

Για να καταλάβει κανείς τον απόηχο που είχε το συγκεκριμένο γεγονός, χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό για το sports betting. Πολλές εταιρείες είναι επίσημοι συνεργάτες ομάδων και πρωταθλημάτων, οπότε το ζήτημα έχει πάρει μεγαλύτερη διάσταση από ποτέ και υπάρχει φόβος για το τι θα συμβεί αν επαναληφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι στοιχηματικές εταιρείες ως επί το πλείστον αναγκάστηκαν να πληρώσουν, όμως υπήρξαν και εκείνες που δεν πλήρωσαν τους παίκτες που επέλεξαν να ποντάρουν χρήματα στον Γκριν. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο σάλο, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης έπαιξε και είχε και συμμετοχή κάνοντας φάουλ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024