Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρτιν – «Δεν βρήκαμε ρυθμό, τους αφήσαμε να έχουν το πάνω χέρι»

Μάρτιν – «Δεν βρήκαμε ρυθμό, τους αφήσαμε να έχουν το πάνω χέρι»

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι η εικόνα των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ δεν ήταν καλή, όχι λόγω τακτικής, αλλά λόγω ενέργειας.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ στάθηκε ο Χασάν Μάρτιν, μετά την ήττα των Πειραιωτών στην Κωνσταντινούπολη με 94-80, για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους Τούρκους.

«Δεν ήταν θέμα τακτικής, ήταν θέμα ενέργειας», πρόσθεσε ο Χασάν Μάρτιν, με τον άσο του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έπρεπε να είναι πιο δυνατοί και πιο επιθετικοί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, μπόρεσαν εκείνοι να το κάνουν και ουσιαστικά χάσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό που έδωσε στο παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε. Θα μπορούσαμε να είμαστε δυνατοί, πιο επιθετικοί. Τους αφήσαμε να πάρουν το πάνω χέρι. Είχαν κίνητρο να μας κερδίσουν και ο κόσμος τους το ενίσχυσε αυτό. Δεν ήταν θέμα τακτικής, ήταν θέμα ενέργειας».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024