
Κακοκαιρία «Διομήδης» – Κεραυνός έκοψε πτερύγιο ανεμογεννήτριας στη Σύρο
Το πτερύγιο εξφενδονίσθηκε στον αέρα, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια ήταν εκτός λειτουργίας για χρόνια και θέτουν ζήτημα ασφάλειας
Δυνατές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία «Διομήδης» χτύπησαν και τη Σύρο. Μάλιστα, ένας κεραυνός κατέστρεψε μια ανεμογεννήτρια.
Η κακοκαιρία στη Σύρο συνοδεύτηκε από σφοδρή βροχόπτωση, ενώ υπήρξαν στιγμές που η νύχτα έγινε μέρα από τις αστραπές στον ουρανό.
Από την ένταση των φαινομένων – σημειώνει το Cyclades24.gr – προκλήθηκαν κεραυνοί, ένας από τους οποίους έπεσε σε ανεμογεννήτρια στη θέση Βούλιας. Συγκεκριμένα, ο κεραυνός έκοψε στη μέση το πτερύγιο της ανεμογεννήτριας, το οποίο εξφενδονίσθηκε στον αέρα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια – όπως τονίζουν τα τοπικά ΜΜΕ, θέτοντας ζήτημα ασφάλειας – δεν λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια.
- «Πορτοκαλί» συναγερμός για φωτιά σήμερα – Οι περιοχές που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο
- Σχέσεις: Οι καθημερινές συνήθειες των ζευγαριών που αντέχουν στον χρόνο
- Όλες οι αλλαγές για την ετήσια άδεια – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αρκάς: Μια απολύτως καλοκαιρινή «καλημέρα»
- Πανελλαδικές 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή του Μηχανογραφικού – Οδηγίες προς υποψηφίους
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα δυο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών


