Οικονόμου – Συνεχίζεται και το 2022 η αναστολή καταβολής της εισφοράς αλληλεγγύης
«Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης και η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου
«Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου και της προκοπής», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης και η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.
Η #Κυβερνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής.Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης & η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα.
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) January 11, 2022
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442