Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιλκίς - Εισαγγελέας για δημοτική σύμβουλο που φέρεται να έσπασε την καραντίνα

Κιλκίς – Εισαγγελέας για δημοτική σύμβουλο που φέρεται να έσπασε την καραντίνα

Έσπασε την καραντίνα στην οποία βρισκόταν μετά τη διάγνωση ότι είναι θετική στον κοροναϊό και πήγε να ψηφίσει στις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κιλκίς προκάλεσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο δημοτική σύμβουλος του Κιλκίς έσπασε την καραντίνα στην οποία βρισκόταν μετά τη διάγνωση ότι είναι θετική στον κοροναϊό και πήγε να ψηφίσει στις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου.

Η εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί η βασιμότητα του δημοσιεύματος κι εφόσον προκύψει ότι παραβίασε την καραντίνα να αποδοθούν εις βάρος της οι προβλεπόμενος ποινικές ευθύνες, συνδεόμενος με το αδίκημα της παραβίασης των μέτρων για τον περιορισμό μολυσματικών ασθενειών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας «Μακεδονία», η ελεγχόμενη δημοτική σύμβουλος «υπό το βάρος των αντιδράσεων δημοτικών συμβούλων» αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει.

Η ίδια, σε δηλώσεις της σε τοπικά μέσα, ανέφερε ότι τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, τονίζοντας ότι βγήκε από το σπίτι έχοντας συμπληρώσει το πενθήμερο της καραντίνας και δίχως να παρουσιάζει συμπτώματα. Διευκρίνισε δε πως περίμενε σε διάδρομο του Δημαρχείου το αποτέλεσμα εξέτασης (ράπιντ-τεστ) στο οποίο είχε υποβληθεί και μόλις αυτό βγήκε θετικό, αποχώρησε.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024