Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη - Η απίστευτη ατάκα on air

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη – Η απίστευτη ατάκα on air

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη»

Για την παράσταση «Cavewoman» που πρωταγωνιστεί μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία «χάρισε» γέλιο στην Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της.

Η Ελένη Mενεγάκη σηκώθηκε όρθια και αναφώνησε «ρε κορίτσι σόρι! Όσο πας και γίνεσαι πιο γκομενάρα; Δεν θα το αντέξω αυτό…» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Τα είπε και ο Mente Fuerte…».

Όπως τόνισε, η παράσταση καθυστέρησε αρκετά να κάνει πρεμιέρα λόγω διάφορων προβλημάτων της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Πήγα για το χειρουργείο και αυτό πήρε αναβολή! Με νάρκωσαν και έμεινα απείραχτη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μετά όμως το επιτυχημένο χειρουργείο, που την ανάγκασε να δώσει αναβολή 15 ημερών στην πρεμιέρα του «Cavewoman», ήρθε η περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, που οδήγησε στην πρεμιέρα της 10ης Ιανουαρίου.

«Κόλλησα και Όμικρον και Δέλτα. Αν βγει και άλλη μετάλλαξη και κολλήσω, τότε θα με πάρουν πειραματόζωο στη Γιουχάν» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη σημείωσε πως το «Cavewoman» είναι ένας απολαυστικός μονόλογος με στοιχεία stand-up comedy, ο οποίος σαρκάζει τα κουσούρια και τις ιδιαιτερότητες στη συνύπαρξη αντρών και γυναικών και μας υπενθυμίζει ότι πολλές φορές όσα μας ξεχωρίζουν από το άλλο φύλο είναι τελικά κι εκείνα που μας συμπληρώνουν.

«Η γυναίκα έχει δύο γκόμενους: τον άνδρα της και το χρόνο. Όμως κυνηγάει το χρόνο, όχι τον άνδρα της» υπογράμμισε για τα μηνύματα της παράστασης, προσθέτοντας: «Για μένα αυτή η παράσταση είναι μια μορφή ψυχανάλυσης».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024