Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toyota GR Yaris: Στα άκρα

Toyota GR Yaris: Στα άκρα

Aν και το τετρακίνητο GR Yaris των 261 ίππων προσφέρει δεδομένα παραπάνω απ’ όσα θα ζητούσε κανείς από ένα supermini, η Toyota ετοιμάζει μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του Yaris με προορισμό την έκθεση του Τόκυο

Η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την θερμοκρασία στο supermini της, προετοιμάζοντας μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του GR Yaris η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκυο που ανοίγει αυλαία στις 14 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις συστάσεις θα πρόκειται για μια «πλήρως βελτιωμένη» έκδοση η οποία πιθανότατα θα είναι ακόμα ισχυρότερη και ικανότερη. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το κατά πόσο θα πρόκειται για one-off έκδοση η οποία ενδεχομένως να κατασκευαστεί σε λίγα αντίτυπα ή θα αποτελέσει ένα ολιστικό πακέτο βελτίωσης για τους ήδη υφιστάμενους και μελλοντικούς ιδιοκτήτες του hot supermini.

Προς το παρόν, η Toyota έχει δημοσιοποιήσει μόνο μια εικόνα η οποία αποτυπώνει, αρχικά, την αιχμηρότερη αισθητική της νέας έκδοσης. Συγκεκριμένα, δείχνει να διαθέτει νέα πτερύγια στο μπροστινό τμήμα τα οποία προφανώς θα συνδυάζονται και μια νέου σχεδιασμού γρίλια αν και στην συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι εμφανής. Το παζλ συμπληρώνει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό η οποία προδίδει την παρουσία μιας ισχυρότερης εκδοχής του τρικύλινδρου κινητήρα των 1,6 λίτρων η οποία έχει αυξημένες ανάγκες ψύξης.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τα ξαναγραμμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα τα οποία συντείνουν στην αεροδυναμική απόδοση ενώ στο πίσω τμήμα κυριαρχεί μια νέα πτέρυγα.

Με δεδομένο ότι θα πρόκειται για «πλήρως βελτιωμένη» έκδοση τις αναβαθμίσεις αναμένεται να συμπληρώσουν νέες ρυθμίσεις στο πλαίσιο καις το σύστημα τετρακίνησης οι οποίες θα κληθούν να υποστηρίξουν την επιπλέον ισχύ.

Παράλληλα με την νέα έκδοση του GR Yaris, η Toyota έχει ανακοινώσει για την έκθεση του Τόκυο ένα αγωνιστικό πρωτότυπο GR GT3 το οποίο φιλοδοξεί να αποτυπώσει την πρόθεση της φίρμας να συνεχίζει να εξελίσσει αυτοκίνητα εμπνευσμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024