Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Κυριακή (9/1) το μεσημέρι (16:00) ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.
Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής είναι, πλέον, στη χώρα μας και αύριο, Δευτέρα (10/1) αναμένεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη του γνωριμία και την πρώτη του προπόνηση με τους αθλητές του Θρύλου. Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποσχέθηκε σκληρή δουλειά!
Αναλυτικά, ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αρχικά, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενός πολύ παραδοσιακού και ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα. Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό.
Ακόμα είναι νωρίς να σας πω πράγματα για τη δουλειά μου, δεν το κάνω όμως από μυστικότητα. Μπορώ να πω, ωστόσο, τρία σημαντικά σημεία της δουλειάς μου: το ένα είναι η δουλειά, το δεύτερο η σκληρή δουλειά και το τρίτο η περισσότερη δουλειά! Το μυστικό μου είναι αυτό. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσω να μιλάω».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.