Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενέτσια-Μίλαν 0-3 – Εύκολο πέρασμα και κορυφή για τους Ροσονέρι

Βενέτσια-Μίλαν 0-3 – Εύκολο πέρασμα και κορυφή για τους Ροσονέρι

Η Μίλαν, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέο Ερνάντεζ, πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Βενέτσια

Και το κυνήγι της Ίντερ συνεχίζεται…

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τέο Ερνάντεζ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, η Μίλαν δε συνάντησε καμία αντίσταση στην έδρα της Βενέτσια, επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη θέση οι Ροσονέρι με 48 βαθμούς, έχουν όμως δύο παιχνίδια περισσότερα από τη δεύτερη συμπολίτισσα Ίντερ.

Στη 17η θέση με 16 βαθμούς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες πάνω από μισή ώρα, λόγω αποβολής του Σβομπόντα από το 58′.

Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα (2′) ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έπειτα από ωραία του Λεάο, με τον Σουηδό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Αυτό ήταν το όγδοο τέρμα για τον 40χρονο ηγέτη της Μίλαν, ο οποίος συνεχίζει να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Στην επανάληψη η Μίλαν ξεκίνησε ξανά με γκολ από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τέο Ερνάντεζ έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπειτα από την πάσα του Λεάο, πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ρομέρο για το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σβόμποντα σταμάτησε το σουτ του Ερνάντεζ με το χέρι στη μικρή περιοχή κι έτσι ο ρέφερι, αφού πρώτα έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Βενέτσια, στη συνέχεια έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ερνάντεζ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε κάνοντας με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα το 3-0 για την ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το 3-0 έμεινε μέχρι τη λήξη με την Μίλαν να κάνει το 3χ3 και να περνά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τη μισητή συμπολίτισσα Ίντερ.

Βενέτσια: Ρομέρο, Μαζόσο, Σβομπόντα, Σεσαρόνι, Χαπς, Κουίσανς (60’ Κρινγκόζ), Αμπαντού, Μπούσιο (79’ Φιορντίλινιο), Αραμού (60’ Τζόνσεν), Ανρί (61’ Κιγίν), Ορέκεκε (88’ Μζάρκσον)

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντζι (88’ Στάνγκα), Καλουλού, Γκάμπια, Ερνάντεζ, Τονάλι, Μπακαγιόκο, Ντίας (73’ Μαλντίνι) Σαλεμάκερς (46’ Μεσίας), Λεάο (62’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς (73’ Ζιρού)

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024