Premier League – Σκέψεις για δεκαήμερη καραντίνα στους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές
Η Premier League εξετάζει το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν κατά την επιστροφή τους σε δεκαήμερη καραντίνα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αλλάξει τη στάση της απέναντι στους ποδοσφαιριστές και στις «αθλητικές φούσκες» όπου ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί για τους ανεμβολίαστους.
Έτσι, αν αλλάξει ο κανονισμός, τότε οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές θα τοποθετούνται σε δεκαήμερη καραντίνα κατά την επιστροφή τους στη χώρα, όταν αγωνίζονται στο εξωτερικό, είτε για το Champions League είτε για αγώνα της εθνικής Αγγλίας.
Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα τόσο στις ομάδες όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας.
Αυτήν τη στιγμή ένα ποσοστό 16% των ποδοσφαιριστών της Premier League παραμένει ανεμβολίαστο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει στο 25% στις μικρότερες κατηγορίες.
- Ευάγγελος Αβέρωφ – Τοσίτσας: Η πάλη ήταν τοπική, το παιχνίδι ήταν παγκόσμιο
- Πυρετός των data center στην Ανατολική Αττική – Κάτοικοι ανησυχούν για ενέργεια και νερό
- Τεχνητή νοημοσύνη: Οι ανάγκες για ενέργεια βάζουν ξανά μπρος τα φουγάρα των «βρόμικων» καυσίμων
- ΗΠΑ: «Θα λογοδοτούμε σε όλους τους Νεοϋορκέζους» – Ο Μαμντάνι για τη φορολογία των πλουσίων
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»
- Ένα μήνα εκτός δράσης ο Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς




