Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά - Έκλεισαν για 15 ημέρες οίκο ανοχής, πελάτης δεν είχε το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Χανιά – Έκλεισαν για 15 ημέρες οίκο ανοχής, πελάτης δεν είχε το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τα μέτρα που αφορούν τον κοροναϊό σε όλη την Κρήτη, ενώ επεισόδιο έγινε σε οίκο ανοχής στα Χανιά.

Συνεχίζονται σε όλη την Κρήτη οι έλεγχοι για τα μέτρα που αφορούν την πανδημία του κοροναϊού, ενώ επεισόδιο έγινε σε οίκο ανοχής στα Χανιά.

Σύμφωνα με ό, τι έγινε γνωστό, η Αστυνομία έκλεισε για 15 μέρες τον συγκεκριμένο οίκο ανοχής και επέβαλε 5.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη. Ποιος ο λόγος;

Μετά από τον σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι πελάτης δεν διέθετε το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Ο ίδιος θα πληρώσει 300 ευρώ.

Οι υπόλοιποι έλεγχοι στην Κρήτη

Η Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου διενήργησε συνολικά 2.464 ελέγχους, για τη διαπίστωση παραβάσεων που αφορούν στην τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κοροναϊού.

Αναλυτικότερα: στα Χανιά εκτός από τις παραβάσεις στον οίκο ανοχής, καταγράφηκαν δυο ακόμη παραβάσεις που αφορούν σε πεζούς, οι οποίοι δε φορούσαν μάσκα. Στο Ρέθυμνο, διαπιστώθηκαν εννέα παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας από πεζούς.

Στο Ηράκλειο, συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας, καθώς εξυπηρετούσε δυο θαμώνες χωρίς τα κατάλληλα πιστοποιητικά ενώ δεν διέθετε και άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερο λουκέτο ενώ και οι δυο πελάτες θα πληρώσουν από 300 ευρώ έκαστος.

Στο μεταξύ, καταγράφηκαν και εννέα ακόμη παραβάσεις που αφορούν στη μη χρήση μάσκας από πεζούς. Στο Λασίθι, επιβλήθηκαν δυο πρόστιμα για μη χρήση της μάσκας σε πεζούς.

* Φωτογραφίες αρχείου

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024