Σοκ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η πράξη γυναίκας η οποία προσπάθησε να κάψει ζωντανό άνδρα όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.
Πρόκειται για γυναίκα από την Αγία Άννα η οποία επισκέφθηκε 68χρονο άνδρα στο σπίτι του στο Αχλάδι, σύμφωνα με το evima.gr.
Σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό με οινόπνευμα καθώς φέρεται ότι ο άνδρας την απείλησε με τσεκούρι.
Ο άνδρας ωστόσο παρέμεινε στο σπίτι και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου ζήτησε βοήθεια από το το κέντρο υγείας.
Άμεσα λόγω του κρίσιμου της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου κρίθηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.