Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεντβέντεφ για Τζόκοβιτς – «Αν είχε δίκαιη εξαίρεση θα έπρεπε να είναι εδώ»

Μεντβέντεφ για Τζόκοβιτς – «Αν είχε δίκαιη εξαίρεση θα έπρεπε να είναι εδώ»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δήλωσε για την υπόθεση Τζόκοβιτς ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σχολίασε την υπόθεση Τζόκοβιτς και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία με τον Σέρβο.

Συγκεκριμένα, ο ρώσος τενίστας ανέφερε για την υπόθεση του Σέρβου πως υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η άποψή μου για το θέμα είναι ξεκάθαρη. Ξέρετε, υπάρχουν κανόνες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις στους κανόνες όμως. Πριν από δύο ημέρες πόσταρε στα social ότι έχει εξαίρεση. Πιθανότατα πήγε στο αεροδρόμιο. Κάτι θα ήταν λάθος στο χαρτί, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν ήταν ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας που μπήκε στην υπόθεση ή ο πρωθυπουργός της Βικτόρια ή ο Κρεγκ Τάιλι. Δεν έχω ιδέα» ανέφερε αρχικά ο Ρώσος μετά το τέλος του αγώνα του στο ATP Cup.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω. Αν, όμως, είχε δίκαιη εξαίρεση από τον κανόνα, θα έπρεπε να είναι εδώ. Αν όχι, δε θα έπρεπε να είναι εδώ. Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι δύσκολο στην πραγματική ζωή, δεν ξέρεις λεπτομέρειες της ιστορίας. Μια φορά δεν μπορούσα να παίξω σε Challenger στη Μεγάλη Βρετανία. Και φέτος ήταν ερωτηματικό οι ΗΠΑ, καθώς δεν είχα τη βίζα και όλες οι πρεσβείες ήταν κλειστές λόγω Covid. Όλοι έχουμε θέματα και προβλήματα με κάποιες χώρες. Αυτό είναι το δικό του» πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024