Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς –  «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα λειτουργήσει ως μάθημα…»

Μαρτίνς – «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα λειτουργήσει ως μάθημα…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε ότι το αποψινό παιχνίδι θα λειτουργήσει ως μάθημα για τους Ερυθρόλευκους.

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 16η αγωνιστική της Superleague, με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει ότι το αποψινό ματς θα λειτουργήσει ως μάθημα για τους Ερυθρόλευκους.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες, γιατί και ο αντίπαλος είχε πολλές απουσίες. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν δείξαμε την επιθετικότητα και τη θέληση που χρειαζόταν.

Αφήναμε τα πράγματα να συμβαίνουν και αντιδρούσαμε σε αυτά, δεν δημιουργούσαμε εμείς τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε.

Αφήναμε το χρόνο να περνά χωρίς να παίξουμε με επιθετικότητα και ένταση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί αμύνθηκε πολύ καλά», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για το αν κρατά κάτι θετικό από το ματς στη Ριζούπολη, είπε: «Υπάρχει μόνο ένα θετικό. Το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα.

Ήταν ένα εσωτερικό ξυπνητήρι, για μένα, το τεχνικό τιμ και τους πάντες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, για τη νέα έξαρση του κορωνοϊού είπε: «Η κατάσταση αυτή επηρεάζει όλη την κοινωνία, φυσικά τον Ολυμπιακό και πάλι τους φιλάθλους.

Είναι λογικό να μη μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν πίεσε αρκετά για να φτάσει στο στόχο του και ο αντίπαλος άντεξε αυτή την πίεση».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024