Στο νοσοκομείο κατέληξαν χθες το μεσημέρι μετά από βόλτα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ένας άνδρας και ο 18 μηνών εγγόνος του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, «ηλεκτρικό ποδήλατο με οδηγό ημεδαπό και συνεπιβάτη ένα ανήλικο αγόρι, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος».
Σύμφωνα με το thestival, τόσο ο άνδρας όσο και το αγόρι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της πόλης με ελαφρά τραύματα και είναι καλά στην υγεία τους.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:
“Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για τροχαίο ατύχημα εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Θεσσαλονίκης, όταν ηλεκτρικό ποδήλατο με οδηγό ημεδαπό και συνεπιβάτη ένα ανήλικο αγόρι, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος.
Αποτέλεσμα της πτώσης, ήταν ο τραυματισμός του οδηγού και του αγοριού, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, αντίστοιχα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή”.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα