Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριο ξύλο σε παιδόφιλο από πατέρα 15χρονου κοριτσιού

Άγριο ξύλο σε παιδόφιλο από πατέρα 15χρονου κοριτσιού

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ασανσέρ μέσα στο οποίο είχε μπει το ανυποψίαστο 15χρονο κορίτσι με έναν άλλον άνδρα 27 ετών ο οποίος την στρίμωξε και επιχείρησε να τη φιλήσει.

Το μικρό κορίτσι σε συγκρότημα πουκατοικιών στο Σουργκούτ της Ρωσίας κάλεσε το ασανσέρ για να κατέβει στην είσοδο όπου το περίμενε ο πατέρας του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν ήδη ένας 27χρονος που τη ρώτησε που πηγαίνει και πάτησε αντί για εκείνη το κουμπί.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 27χρονο να μιλάει με το μικρό κορίτσι και κάποια στιγμή να το στριμώχνει σε μια γωνία και να επιχειρεί να το φιλήσει. Το κοριτσάκι που φαίνεται πλάτη, από τις κινήσεις του και μόνο, φαίνεται τρομαγμένο.

Προφανώς δεν ξέρει τι να κάνει και μόλις φτάνουν στο ισόγειο, ανοίγει την πόρτα και τρέχει έξω από το ασανσέρ κλαίγοντας και σαν κυνηγημένη. Όπως έγινε γνωστό στο ισόγειο το κορίτσι περίμενε ο πατέρας του.


Όταν είδε την κόρη του να κλαίει με αναφιλητά και να τρέμει από το φόβο και την κατάπληξη της, τη ρώτησε τι έχει. Το 15χρονο του είπε τι είχε συμβεί και τότε ο πατέρας που φοράει ακόμη τις παντόφλες του, τρέχει στον ανελκυστήρα και προλαβαίνει την πόρτα πριν κλείσει.

Μπουνιές  στο ασανσερ

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει το περιστατικό. Ο πατέρας έξαλλος χωρίς να πει καν κουβέντα μπαίνει μέσα και αρχίζει να γρονθοκοπά με μανία τον 37χρονο παιδεραστή.

Στη συνέχεια αφού ο 27χρονος πήρε το μάθημα του, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη που επιχείρησε να φιλήσει την κόρη του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024