Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - Κοροϊδία το πλαφόν από τα 60 στα 47 ευρώ - Συνταγογράφηση και δωρέαν PCR τεστ

ΣΥΡΙΖΑ – Κοροϊδία το πλαφόν από τα 60 στα 47 ευρώ – Συνταγογράφηση και δωρέαν PCR τεστ

«Μία οικογένεια αντί να πληρώνει 240 ευρώ την εβδομάδα για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 188. Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα εν μέσω εκρηκτικής ακρίβειας» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και τα rapid tests, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τις ανακοινώσεις για το πλαφόν στην τιμή του μοριακού τεστ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «αφού για 2 χρόνια άφησαν ανεξέλεγκτο το πλιάτσικο με τα μοριακά τεστ και αφού τον άδειασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την… υπέρβαση του και μειώνει τελικά από την ερχόμενη Πέμπτη την τιμή από τα 60 στα 47 ευρώ».

Διαβάστε επίσης: Στα 47 ευρώ η τιμή του PCR τεστ

Διαβάστε επίσης: Χαρίτσης – Δημόσιο και δωρεάν σύστημα ιχνηλάτησης με συνταγογράφηση των τεστ – Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνι Γεωργιάδη

«Δηλαδή», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «μία οικογένεια αντί να πληρώνει 240 ευρώ την εβδομάδα για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 188».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα εν μέσω εκρηκτικής ακρίβειας».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024