«Δεν είχαμε καμία κατεύθυνση ούτε από τη γαλλική κυβέρνηση, ούτε από την ελληνική...»

Για τους λάθος λόγους θα θυμάται ένα ζευγάρι το ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι, αφού εξαιτίας του κοροναϊού τους βγήκε… ξινό.

Το ταξίδι τους μετατράπηκε σε «Οδύσσεια» για τους δύο νέους από την Ελλάδα, μετά το θετικό τεστ κοροναϊού πριν την πτήση της επιστροφής.

«Εγώ δεν είχα κάποιο σύμπτωμα και πήγαμε να κάνουμε το τεστ για να επιστρέψουμε» σημείωσε η κοπέλα, προσθέτοντας ότι το δικό της τεστ βγήκε θετικό και του συντρόφου της αρνητικό και έτσι έπρεπε να παραμείνουν στο Παρίσι για 10 μέρες.

Πλήρωσαν πάνω από 200 ευρώ για τεστ

Όπως σημείωσε ο άντρας πλήρωσαν πάνω από 200 ευρώ για να κάνουν τα προβλεπόμενα τεστ, ενώ τα δύο παιδιά περιέγραψαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να βρουν κάποιο κατάλυμα να μείνουν.

«Δεν είχαμε καμία κατεύθυνση ούτε από τη γαλλική κυβέρνηση, ούτε από την ελληνική, ώστε να μείνουμε κάπου αυτές τις δέκα μέρες της καραντίνας» σημείωσε η κοπέλα προσθέτοντας: «Οι Γάλλοι μας μιλούσαν στα γαλλικά και αρνούνταν να μιλήσουμε στα αγγλικά. Μόνο όταν πήραμε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 βρήκαμε κάποια άκρη».

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά να επικοινωνήσουμε με την ελληνική πρεσβεία» συμπλήρωσε η κοπέλα, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη λύση που είχαν ήταν να νοικιάσουν ένα airbnb.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr