Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 36χρονης από τη Θεσσαλονίκη.
Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 28 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση «Του Χαμόγελου του Παιδιού»:
«Στις 28/12/21, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Άννα Λιτβίνοβα, 36 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Άννας Λιτβίνοβα στις 03/01/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Άννα Λιτβίνοβα έχει ύψος 1,60 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει μακριά ίσια κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινο μπουφάν, άσπρο-κόκκινο σκούφο, παντελόνι φόρμας χρώματος μαύρο, μπλούζα ροζ και αθλητικά μαύρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).