Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Adelaide International 1 - Η Σάκκαρη επικράτησε της Ζίντανσεκ με 2-1 σετ

Adelaide International 1 – Η Σάκκαρη επικράτησε της Ζίντανσεκ με 2-1 σετ

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σετ της Ταμάρα Ζίντανσεκ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Adelaide International 1

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και δυσκολεύτηκε και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 (6-2, 0-6, 6-4) σετ της Ταμάρα Ζίντανσεκ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Adelaide International 1.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε στο πρώτο σετ, που το πήρε εύκολα με 6-2, και δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από την αντίπαλό της.

Ωστόσο, τα πράγματα στο δεύτερο σετ ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς η Σάκκαρη έχασε εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή της, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα γκέιμ και η σλοβένα αντίπαλός της έκανε εύκολα το 1-1 σετ επικρατώντας με 6-0 στα γκέιμ.

Η Μαρία Σάκκαρη στο τρίτο σετ μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί εύκολα με 3-0, όμως υπέπεσε πάλι σε αρκετά λάθη και η Ζίντανσεκ ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η ελληνίδα τενίστρια αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε τελικά να πάρει το σετ με 6-4 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024