Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πέταξε» για την Αυστραλία η Σάκκαρη

«Πέταξε» για την Αυστραλία η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια, έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή της, Τόμι Χιλ, αλλά και τον hit partner της, Γιάννη Στεργίου, ταξίδεψε για την Αυστραλία, όπου θα λάβει μέρος σε τρία τουρνουά.

Με προορισμό την Αυστραλία «πέταξε» την Δευτέρα (27/12) η Μαρία Σάκκαρη, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να έχει στο πλευρό της τον προπονητή της, Τόμι Χιλ, αλλά και τον hit partner της, Γιάννη Στεργίου.

Το Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και όπως γνωστοποίησε μέσω των social media, την Δευτέρα ταξίδεψε για την Αυστραλία, όπου θα λάβει μέρος σε τρία τουρνουά, μεταξύ των οποίων φυσικά και το Αυστραλιανό Οπεν.

Το πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν στο οποίο θα αγωνιστεί είναι αυτό της Αδελαΐδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου.

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο εκτός από τη Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Ιγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα και Ονς Τζαμπέρ. Μερικές από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο.

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Σίνδεϊ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 16 Ιανουαρίου. Όπως και στο αντίστοιχο της Αδελαΐδας, θα αγωνιστούν κορυφαίες τενίστριες της WTA, όπως είναι οι Άσλεϊ Μπάρτι, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Ιγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα, ενώ θα παίξει επίσης και η Ανετ Κονταβέιτ, που δεν θα αγωνιστεί στην Αδελαΐδα.

Το τουρνουά του Σίνδεϊ θα είναι το τελευταίο πριν το Αυστραλιανό Οπεν: Το πρώτο Γκραντ Σλαμ του 2022, με την Μαρία Σάκκαρη να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό ως Top-10 παίκτρια, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Δείτε την ανάρτηση της Σάκκαρη:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024