Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατέρρευσε ο Τσιτσιπάς με τον Σβάρτζμαν (1-2) – Οριστικά εκτός ημιτελικών του ATP Cup η Ελλάδα

Κατέρρευσε ο Τσιτσιπάς με τον Σβάρτζμαν (1-2) – Οριστικά εκτός ημιτελικών του ATP Cup η Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μεγάλη μάχη κόντρα στον Σβάρτζμαν, όμως ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 3-6, 3-6) κι έτσι η Ελλάδα έμεινε εκτός ημιτελικών στο ATP Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτζμαν και ηττήθηκε με 2-1 (7-6, 3-6, 3-6) σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, που κράτησε σχεδόν τρεις ολόκληρες ώρες.

Με την ήττα του Τσιτσιπά η Ελλάδα έμεινε εκτός ημιτελικών του ATP Cup.

Ο Τσιτσιπάς, αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ, δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, καθώς τα πολλά λάθη που έκανε βοήθησαν τον αντίπαλό του να ανατρέψει το παιχνίδι.

Το θετικό είναι ότι ο 23χρονος έλληνας τενίστας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά τη χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα του δεξιού χεριού του.

Αυτό ουσιαστικά ήταν το πρώτο παιχνίδι που έδωσε ύστερα από 2 μήνες, και μάλιστα κόντρα σε έναν πολύ απαιτητικό αντίπαλο.

Ο αγώνας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα έβρισκε τα πατήματά του και μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο σερβίς του Σβάρτζμαν. Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο έλληνας τενίστας εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος και κατάφερε να το κατακτήσει με 7-6.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με διαδοχικά break και από τους δύο τενίστες. Αρχικά ο Στέφανος έσπασε το σερβίς του Σβάρτζμαν, με τον Αργεντινό να απαντά αμέσως και να παίρνει το προβάδισμα με 2-1 game. Στη συνέχεια και οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 8ο game, εκεί όπου ο Αργεντινός έκανε δεύτερη φορά το break, προηγήθηκε με 5-3 και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.

Το τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα άρχισε και αυτό με break για τον Σβάρτζμαν, ο οποίος έδειχνε να έχει περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο, με τον έλληνα τενίστα να παλεύει να μείνει μέχρι το τέλος στο σετ, ωστόσο τα πολλά λάθη που έκανε του στοίχισαν. Έτσι δεν μπόρεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς να κοντράρει τον Αργεντίνο στο τρίτο και τελευταίο σετ, με τον Σβάρτζμαν να κάνει το 6-3 στα game και να παίρνει το παιχνίδι με 2-1 σετ.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024