Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – «Σε μία εβδομάδα θα είμαι πολύ κοντά στο 100%»

Τσιτσιπάς – «Σε μία εβδομάδα θα είμαι πολύ κοντά στο 100%»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του εμφανίστηκε πεπεισμένος πως σε μια βδομάδα από σήμερα θα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακτήσει πλήρως τη φόρμα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να άγχωσε τους θαυμαστές του, όταν αποσύρθηκε στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του μονού για το ATP Cup, αλλά αυτό έγινε τελικά καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Ο 23χρονος τενίστας αποφάσισε να δώσει κανονικά το παρών στο διπλό με παρτενέρ τον Μιχάλη Περβολαράκη κι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αυτή, νιώθοντας ότι δεν απέχει πολύ από το να βρίσκεται και πάλι στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο αγκώνας μου είναι καλύτερα από ποτέ. Είμαι ανακουφισμένος που μπορώ να αισθάνομαι φυσιολογικά μετά από χρόνια που υπέφερα. Περίμενα ότι θα έχω μια ανησυχία, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά προσπαθώ να το προστατεύσω.

Όπως έχω ξαναπεί, χρησιμοποιώ κάποιους μύες που δεν μπορoύσα να χρησιμοποιήσω πριν και χρειάζεσαι λίγο χρόνο να μπεις στον ρυθμό και να παίξεις στο επίπεδο που θέλεις. Αν δεν μπορώ να παίξω στο 100% δεν υπάρχει λόγος να βγω έξω και να παίξω.

Καλύτερα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον σαν τον Αριστοτέλη Θάνο, που έχει τη θέληση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν τοπ παίκτη σαν τον Χούμπερτ. Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου, υπάρχει μεγάλη σκέψη πίσω από αυτές.

Πονάει κάπως διότι θέλω το καλό για την ομάδα. Δεν σκέφτομαι μόνο για τον εαυτό μου, δεν παίζω μόνος μου. Το βλέπω ως ομαδική προσπάθεια και θα ήθελα να βγω και να παίξω το καλύτερό μου τένις, αλλά προτίμησα να το πάω πιο εύκολα ξεκινώντας με το διπλό».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024