Ακόμα ένας «πονοκέφαλος» για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Κλεμάν Μισελέν έχει από χθες ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα και σήμερα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή προπόνηση.
Έτσι, η συμμετοχή του Γάλλου (5/1) απέναντι στη Λαμία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη έως και απίθανη. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Κλεμάν Μισελέν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό μηρό, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15.00.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.