Έντονη συζήτηση έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες μέρες η νέα σύσταση που έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, σύμφωνα με την οποία όποιος έχει θετικό rapid test δεν χρειάζεται να κάνει και μοριακό, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη πίεση στα διαγνωστικά κέντρα.
Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, επικαλούμενος μελέτη του ΕΟΔΥ, υπογράμμισε πως όσοι είχαν θετικό μοριακό τεστ για τη μετάλλαξη Όμικρον, σε ποσοστό 95% είχαν και θετικό rapid test.
Αυτό το στοιχείο, κατά τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, αποδεικνύει την αξιοπιστία των rapid test σχετικά με την ανίχνευση της νέας μετάλλαξης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).