Σταθεροί, χωρίς αξιοσημείωτη μεταβολή στις νοσηλείες, παραμένουν οι «σκληροί» επιδημιολογικοί δείκτες παρά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού, κυλούν οι πρώτες μέρες του 2022 στα νοσοκομεία της Κρήτης.
Συνολικά 26 ασθενείς με covid-19 παραμένουν διασωληνωμένοι, ενώ και στα οκτώ νοσοκομεία της Κρήτης οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κοροναϊό είναι 185. Από αυτούς 127 παραμένουν σε κλινικές και 31 έχουν εισαχθεί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Την μεγαλύτερη πίεση, πάντως, δέχεται το νοσοκομείο των Χανίων.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.