Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε τη μεσίτρια για την σπιτονοικοκυρά του που θα του έκανε έξωση και τη σκότωσε

Πέρασε τη μεσίτρια για την σπιτονοικοκυρά του που θα του έκανε έξωση και τη σκότωσε

Το περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ και είχε τραγική κατάληξη. Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια αθώα γυναίκα επειδή νόμιζε ότι ήταν η σπιτονοικοκυρά του που θα του έκανε έξωση.

Είναι αυτό που λέμε λάθος στιγμή και λάθος σημείο. Ο Ρέιμοντ Ρέις ήταν στα μαχαίρια με τη σπιτονοικοκυρά του η οποία του είχε κοινοποιήσει με δικαστικό κλητήρα την έξωση του από το σπίτι της.

Εκείνος δεν έφευγε και είχε κινηθεί νομικά για να μπλοκάρει τη διαδικασία. Όταν όμως είδε το λευκό τζιπ μπροστά από το σπίτι του που το οδηγούσε μια ξανθιά γυναίκα ίδιας κοψιάς με τη σπιτονοικοκυρά του, άρπαξε μια καραμπίνα, βγήκε στον κήπο και την άδειασε επάνω της.

Όμως δεν ήταν η σπιτονοικοκυρά του. Ήταν η Σάρα Τροστ μια μεσίτρια, άσχετη με την υπόθεση του Ρέις που απλά είχε την ατυχία να σταματήσει έξω από το σπίτι του. Μάλιστα τη σκηνή του φονικού περιέγραψε ένας φίλος του θύματος.

Ήταν ξανθιά και οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο

«Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έδιωξε τον ένοικο, είχε ένα λευκό τζιπ και ήταν ξανθιά, όπως η Σάρα και προφανώς ο δράστης την μπέρδεψε. Είναι τραγικό. Έχει ένα μικρό παιδί.» είπε συντετριμμένος ο φίλος της μεσίτριας.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο του φονικού και συνέλαβε τον δράστη η γυναίκα είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο της το κορμί από τους πυροβολισμούς: «Παρά την άμεση ιατρική περίθαλψη, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα άμεσα και συνέλαβαν έναν ύποπτο για τους πυροβολισμούς» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024