Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Γαλύφα - Θετική στον κοροναϊό η fashion blogger

Έλενα Γαλύφα – Θετική στον κοροναϊό η fashion blogger

Η influencer «χτυπήθηκε» από τον ιό ανήμερα των γενεθλίων της. Δείτε την μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

H «Όμικρον» συνεχίζει την επέλασή της στη χώρα, με τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία.

Χθες (28/12) ανακοινώθηκαν 21.657 νέες μολύνσεις, αριθμός που ανατρέπει όλο τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, με τα νέα μέτρα να έρχονται όπως όλα δείχνουν νωρίτερα.

Ανάμεσα σε αυτούς, που νοσούν είναι και η Έλενα Γαλύφα, η οποία έκανε γνωστή την είδηση με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Influencer και Fashion Blogger βρέθηκε θετική στον ιό ανήμερα των γενεθλίων της και αναγκάστηκε να περάσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα μόνη στο σπίτι.

Δείτε όσα έγραψε στο ποστ της

«Ανάμεικτα συναισθήματα… πως περίμενα ότι θα είμαι και πως πραγματικά με βρίσκουν τα 40! Τελικά ήρθαν και αυτά.. μαζί με τον covid.. αν με ρωτήσεις δεν τα αισθάνομαι και ευτυχώς ούτε τον ιό! Να σου πω την αλήθεια όταν έμαθα το αποτέλεσμα θόλωσα.. ήταν απρόσμενο! «Όχι δεν γίνεται, μα έχω κανονίσει.. σήμερα βρήκε; Όχι σήμερα» και ξαφνικά πανικός..

Γιατί έχω συνηθίσει την φασαρία, την τρέλα, τα γέλια, την γιορτή έστω και με λίγους αλλά την μοναξιά όχι.. δεν ήθελα να την αντιμετωπίσω.. όχι σήμερα! Και σιγά σιγά ηρεμώ.. δεν είμαι τόσο στεναχωρημένη τελικά.

Ναι, είναι τα πρώτα γενέθλια της ζωής μου που τα περνάω μόνη αλλά τελικά δεν είμαι και τόσο, γιατί είστε εκεί και έχω γεμίσει αγάπη!  Οι περισσότεροι μου εύχεστε να γελάς πάντα δυνατά και με την καρδιά σου και όσοι είστε πραγματικά κοντά μου, ξέρετε ότι το κάνω!! Και θα συνεχίσω.. Και θα συνεχίσω και να σας αγαπώ, γιατί χωρίς εσάς εγώ τι; Κανένας δεν έχει σημαντικότητα μόνος του!

Σας ευχαριστώ λοιπόν έναν έναν, είστε πραγματικά πολύτιμοι και το εννοώ! Σας αφήνω λοιπόν γιατί έχω ετοιμασίες… σήμερα θα ντυθώ καλά, θα πιω το κρασάκι μου, θα σβήσω την τούρτα μου και θα ευχηθώ.. θα ευχηθώ υγεία σε όλους μας..

Γιατί χωρίς αυτήν γκάζια δεν έχει και τα φρένα δεν τα θέλουμε..PS: τελικά τα 40 έχετε δίκιο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.. κάτι καινούργιο έρχεται… και εγώ τώρα ξεκινάω».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024