Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντρες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για άστοχο χιούμορ με τα κρούσματα

Κόντρες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για άστοχο χιούμορ με τα κρούσματα

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ δημοσίευσε ένα story στο Instagram με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία δήθεν αναζητά ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ακόμα κοροναϊό και απάντησε με αιχμηρό τρόπο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρες στα social media ανάμεσα στα στελέχη των γραφείων Τύπου της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το τουλάχιστον άστοχο χιούμορ σε ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού για τον κοροναϊό.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ δημοσίευσε ένα story στο Instagram με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία δήθεν αναζητά ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ακόμα κοροναϊό.

«Απόψε θα ψάξουμε φίλους που δεν έχουν κολλήσει» αναφέρεται στη λεζάντα που έβαλε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός προκαλώντας την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ  κάνει χιούμορ στο Instagram, την ώρα που περιμένουμε 20.000 κρούσματα. Γελάσατε κι εσείς ή είσαστε τίποτα μίζεροι;» σχολιάζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024