Παύλος Χαϊκάλης – Πρεμιέρα με άδειο θέατρο για την παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ
Προβλήθηκαν στον αέρα αποκλειστικά πλάνα τόσο από την σκηνή, όσο και από τις άδειες θέσεις των θεατών, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν είχαν τελικά, οι πληροφορίες που διέρρεε ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τα εισιτήρια που είχαν κοπεί.
Η παράσταση με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πρόκειται για την τελευταία θεατρική παραγωγή, στην οποία θα συμμετάσχει.
Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί, θα περίμενε κανείς η πρεμιέρα να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, καθώς ο παραγωγός ισχυριζόταν ότι ήδη είχαν κοπεί πάνω από 15.000 εισιτήρια. Αντιθέτως όμως, οι θεατές δεν ξεπέρασαν τους δέκα, όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό».
Μάλιστα, προβλήθηκαν στον αέρα αποκλειστικά πλάνα τόσο από την σκηνή, όσο και από τις άδειες θέσεις των θεατών, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω.
- Τέλος η Δρακάκη από τον Ολυμπιακό
- ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ κατά του Ιράν, διαλύει για πάντα την Βορειοατλαντική Συμμαχία
- Ξεκίνησαν οι πρώτες αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε σφοδρά η κακοκαιρία Erminio
- Δήμος Δελφών: Υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη του Ελαιώνα της Άμφισσας
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση
- Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας με πυροβόλο όπλο και σφαίρα στη θαλάμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442