Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Light - Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ

Light – Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram.

Αναβολή πήρε για τις 10 Ιανουαρίου από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του γνωστού τράπερ.

Ποινική δίωξη

Στον τράπερ και στον μάνατζέρ του που συνελήφθησαν τα ξημερώματα ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του τράπερ – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεγάλη ποσότητα μετρητών

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024