Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δομοκός - Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα μέσα σε ένα 24ωρο

Δομοκός – Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα μέσα σε ένα 24ωρο

Και οι δύο ήταν αντιεμβολιαστές.

Δυστυχώς λίγες ώρες μετά το δράμα του ζευγαριού από τη Λαμία, που μέσα σε 14 ημέρες έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές του κοροναϊού αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά, ήρθε η απώλεια της 45χρονης μητέρας δύο παιδιών από την Ομβριακή του Δήμου Δομοκού που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η άτυχη γυναίκα κατέληξε μετά από 39 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου διακομίστηκε στις 19 Νοεμβρίου, καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας.

Στη Λαμία νοσηλευόταν ήδη διασωληνωμένος από τις 18 Νοεμβρίου ο 50χρονος σύζυγός της γνωστός αυτοκινητιστής στην περιοχή του Δομοκού ο οποίος έχασε τη μάχη με τον ύπουλο εχθρό στις 14 Δεκεμβρίου.

«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Τόσο η 45χρονη όσο και ο 50χρονος ήταν ανεμβολίαστοι.

«Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Γιατί αν είχαν κάνει το εμβόλιο πιστεύω θα ήταν καλύτερα. Ενώ εγώ έχω εμβολιαστεί και τις δύο δόσεις και περιμένω την 3η τώρα. Φοβόντουσαν ότι θα είχε παρενέργειες αργότερα και κάτι τέτοια. Τώρα είναι καλύτερα; Δεν έχουν παρενέργειες… » πρόσθεσε η μητέρα της 45χρονης.

Σε καθημερινή βάση η μητέρα της 45χρονης προσπαθούσε να τους μεταπείσει. Εκείνοι όμως ήταν ανένδοτοι. «Την έτρωγα την κόρη μου από την γκρίνια. Κάθε φορά μου άλλαζε κουβέντα και γέλαγε. «Κάντε το εμβόλιο παιδάκι μου. Κάντε το εμβόλιο. Ο Νίκος λέω έχει και το πρόβλημα, το αλλεργικό άσθμα. Δεν ακούγανε, δεν ακούγανε» υπογράμμισε.

Συγκλονίζει η τελευταία φράση που της είπε ο γαμπρός της λίγο πριν φύγει με ασθενοφόρο για το Πέτρινο.

«Μετά όταν αρρώστησε ο γαμπρός μου πριν πάει Λαμία, όταν ήρθε το ασθενοφόρο λέει ‘το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου’. Έτσι ακριβώς είπε ‘το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου’».

Δείτε τι έλεγε η μητέρα της γυναίκας στις 23 Νοεμβρίου στο MEGA:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024