Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαλέσκου και Χαλκιά: «Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαλέσκου και Χαλκιά: «Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη»

Πως σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την χτεσινή άβολη τηλεοπτική συνύπαρξη του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου;

Η εκπομπή «Happy Day στον Alpha» πρόβαλε το πρωί της Τρίτης τη χθεσινή… εκρηκτική συνάντηση του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου, που κατέληξε σε ένταση και καυγά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It», μόνο που η τηλεοπτική συνάντηση με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έγινε κάτω από τεταμένο κλίμα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Χαλκιάς άρχισε να αντιδρά με τις ερωτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και με τον τρόπο τον οποίο διαχειρίζεται έναν καλεσμένο της.

«Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη»

«Δεν είχε τύχει να δω έτσι ολοκληρωμένο το απόσπασμα, θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, λόγω της καθυστέρησης. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται από το κοντρόλ. Που βέβαια σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σου επιτρέπει σαν παρουσιάστρια να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις ότι φταίει το κοντρόλ και ο αρχισυντάκτης. Πρέπει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια για τον καλεσμένο σου. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Παίζει να ήταν η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν καταλάβαινες τις ερωτήσεις και ο άνθρωπος προσπαθούσε να απαντήσει σε κάτι που δεν έβγαζε νόημα. Εδώ βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου…» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Ίσως έπρεπε να μην έχει την τελευταία κουβέντα. Δεν ήταν θέμα απειρίας. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Μπορεί να συμβεί σε όλους Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024