Σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα λόγω της Όμικρον, προβλέπει η Ματίνα Παγώνη.
«Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά» δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.
«Μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων»
Εκτίμησε μάλιστα ότι ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.
«Το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό», πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Για την μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».
«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά.Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε η κ. Παγώνη.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων