Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023
weather-icon 21o
Thundertruck: Το εναλλακτικό μέλλον των off-roader ημιφορτηγών

Thundertruck: Το εναλλακτικό μέλλον των off-roader ημιφορτηγών

Μια σχεδιαστική μελέτη αμερικανικής φίρμας φιλοδοξεί να αποτυπώσει το ενδιαφέρον μέλλον των off-road ημιφορτηγών με φόντο την ηλεκτροκίνηση

Μπορεί η μετάβαση στην ηλεκτροκίνητη εποχή να έχει δημιουργήσει αναταράξεις στην παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία με δεδομένες τις προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν για την επικράτησή της, αφήνει όμως περισσότερο χώρο σε νεοσύστατες εταιρείες με φιλόδοξες επιδιώξεις.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και το νεοσύστατο IP τμήμα της Wolfgang από το Los Angeles το οποίο επικεντρώνεται σε δημιουργικές σχεδιαστικές προσεγγίσεις και καινοτόμα projects όπως το ηλεκτρικό Thundertruck που αποτελεί την νέα της δημιουργία.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη όσο και δημιουργική προσέγγιση στην κατηγορία των βαρέων οχημάτων με ηλεκτρική τεχνολογία η οποία προφανώς φιλοδοξεί να φέρει σε δύσκολη θέση μοντέλα όπως το Tesla Cybertrack, πηγαίνοντας όμως το concept ένα βήμα μακρύτερα.

Το Cybertrack έχει σχεδιαστεί με το σκεπτικό να αποτυπώσει την μελλοντική κατεύθυνση των ημιφορτηγών ενσωματώνοντας ενδιαφέρουσες ιδέες για το μέλλον των off-road οχημάτων.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται μια εντυπωσιακή κατασκευή από φωτοβολταϊκά η οποία αναλαμβάνει να επαναφορτίζει τις μπαταρίες του Cybertrack στις περιηγήσεις του εκτός πεπατημένης αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξίσου και ως περίτεχνο σκίαστρο.

Το εξάτροχο concept επωφελείται επίσης και από έναν μικρού κυβισμού κινητήρα εσωτερικής καύσης ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει 260 χλμ. επιπλέον αυτονομίας. Συνολικά η αυτονομία του με την συμβολή των μπαταριών με τις οποίες εφοδιάζεται ανέρχεται σε 900 χλμ.

Φυσικά, το Cybertruck αποτελεί μια ψηφιακή σχεδιαστική μελέτη, αν και οι νέες ενδιαφέρουσες εποχές δεν αποκλείεται μελλοντικά να επιτρέψουν την παραγωγή του.

Sports in

Είναι «τρελά» τα λεφτά – Τα δέκα μεγαλύτερα συμβόλαια στη Σαουδική Αραβία προκαλούν… ίλιγγο

Η Σαουδική Αραβία έχει έρθει για να αλλάξει την αγορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τα συμβόλαια που μοιράζει να είναι τα μεγαλύτερα στην ιστορία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023