Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ - Εξαγριωμένοι πρώην οπαδοί του διαδηλώνουν έξω από το Trump tower

Τραμπ – Εξαγριωμένοι πρώην οπαδοί του διαδηλώνουν έξω από το Trump tower

Σημειώνεται πως στη Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό για άτομα άνω των 5 ετών να δείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού για να μπορέσουν να δειπνήσουν, να πιούν καφέ, ποτό ή να ψυχαγωγηθούν σε κλειστό χώρο.

Εξαγριωμένοι αντιεμβολιαστές οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ στράφηκαν εναντίον του έξω από το εστιατόριο του στο Trump Tower και άρχισαν να γιουχάρουν γιατί τους απαγορεύτηκε η είσοδος καθώς ήταν ανεμβολίαστοι.

Μπορείτε να κάνετε εκατό κρατήσεις και τελικά να μην μπορέσετε να φάτε για λόγους ασφαλείας ή πολυκοσμίας. Δεν αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα για όσους έχουν κάνει κράτηση, ότι θα εξυπηρετηθούν κιόλας» ανέφεραν αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και συνέχισαν: «Ο νόμος λέει πως μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορείτε να μπείτε σε κλειστό χώρο. Το Σύνταγμα δεν έχει καμία σχέση».

Σημειώνεται πως στη Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό για άτομα άνω των 5 ετών να δείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού για να μπορέσουν να δειπνήσουν, να πιούν καφέ, ποτό ή να ψυχαγωγηθούν σε κλειστό χώρο.

«Ο Τραμπ είναι ένας απατεώνας» φώναζαν όλοι μαζί «μας πρόδωσε». Όπως αναφέρει η Daily Mail κανένας από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσε μάσκα, ούτε κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί τους έλεγαν επί ματαίω πως δεν αποτελεί… συνταγματικό δικαίωμα η κράτηση σε εστιατόριο, ωστόσο οι οπαδοί στρέφονταν κατά του Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες οπαδοί του Τραμπ τον είχαν γιουχάρει όταν αποκάλυψε ότι έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όταν ο Τραμπ αποκάλυψε σε ομιλία του στο Ντάλας ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του άρχισαν τα γιουχαΐσματα με τον Τραμπ να τους κάνει νόημα να σταματήσουν και να τους λέει «Μη! Μη! Μη! Μη! Μη!». Όμως η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα τα «ου» να πολλαπλασιαστούν.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024