Τουρκία – Νεαρή παντρεύτηκε τον φίλο της που της παραμόρφωσε το πρόσωπο με οξύ – «Τον αγαπάω πολύ»
Η 20χρονη Οζέκ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το πρόσωπό της δεν επανήλθε ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση. «Τον αγαπώ πολύ… με αγαπάει πολύ» είπε για τον άνθρωπο που της παραμόρφωσε το πρόσωπο.
Η 20χρονη Μπερφίν Οζέκ, φεύγοντας στις 15 Ιανουαρίου 2019 από το φροντιστήριο για το σπίτι της, στην πόλη Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) της επαρχίας Χατάι, στην Τουρκία, δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον 23χρονο φίλο της Κασίμ Οζάν Σελτίκ, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν λίγο καιρό.
Σε άθλια κατάσταση
Ο Σελτίκ την είχε απειλήσει, λέγοντάς της ότι αν δεν θα την έχει αυτός, δεν θα την έχει κανείς. Και την παραμόρφωσε…
Η Οζέκ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το πρόσωπό της δεν επανήλθε ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση.
Τα σημάδια από την επίθεση είναι έντονα, έχει χάσει την όρασή της από το δεξιό μάτι και έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στα βλέφαρα και τα χείλη.

Η Οζέκ πριν την επίθεση (φωτογραφίες sabah.com.tr)
Μετά την επίθεση που δέχτηκε, η Οζέκ υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία κατά του φίλου της, την οποία, αργότερα, απέσυρε καθώς… μετάνιωσε.
Μηνύματα αγάπης
Ο δράστης την είχε βομβαρδίσει με μηνύματα συμφιλίωσης και αγάπης, ικετεύοντας για τη συγχώρεσή της.

Η Οζέκ παραμορφωμένη μετά την επίθεση
Η κοπέλα υποχώρησε και συμφώνησε να αποσύρει τη μήνυσή της: «Εχουμε γράψει πολλά γράμματα ο ένας στον άλλο. Του έχω δώσει τον εαυτό μου. Τον αγαπώ πολύ… με αγαπάει πολύ» είπε.

Με τον πατέρα της και τη μητέρα της
Ωστόσο, μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να επαναφέρει την καταγγελία της.
Ο φίλος της και δράστης της επίθεσης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λόγω της πανδημίας.
Πρόταση γάμου
Μετά την αποφυλάκισή του, έκανε πρόταση γάμου στη… φίλη του και εκείνη δέχτηκε να τον παντρευτεί.

Με τον… αγαπημένο της κατά τη γαμήλια τελετή
Και οι δύο κοινοποίησαν το γεγονός από τα social media, δεχόμενοι οξύ-τατες αντιδράσεις από τους χρήστες.
Ταραγμένος ο πατέρας της νεαρής δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης: «Παντρεύτηκε χωρίς να το ξέρουμε. Πάλεψα για εκείνη χρόνια και τώρα όλα αυτά είναι μάταια».
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)










![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)

















![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442