Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία - Ο παραλογισμός στα καλύτερα του - Με νταούλια υπέρ του Ερντογάν στους δρόμους

Τουρκία – Ο παραλογισμός στα καλύτερα του – Με νταούλια υπέρ του Ερντογάν στους δρόμους

Εικόνες που θα ζήλευε και η Βόρεια Κορέα αλλά και ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Η οικονομία της χώρας βυθίζεται αλλά κάποιοι φιλούν εικόνες του Ερντογάν και παρακαλούν τον Αλάχ να τον έχει πάντα στην εξουσία

Σε τριτοκοσμικού τύπου πολίτευμα, παρέπεμπαν οι εικόνες από την Τουρκία, με υποστηρικτές του Ερντογάν, να έχουν βγει στους δρόμους με νταούλια και να φιλούν εικόνες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η οικονομία της χώρας βυθίζεται.

Πλήθος κόσμου είχε βγει στους δρόμους της Μαλάτιας – που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας-  προκειμένου να… αποθεώσει τον Τούρκο πρόεδρο. Πρόκειται για εικόνες που θα ζήλευε και η Βόρεια Κορέα αλλά και ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως μεταδόθηκε σε τηλεοπτικό δίκτυο, ο κόσμος βγήκε με νταούλια στους δρόμους της τουρκικής πόλης, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς και φιλώντας εικόνες του Ταγίπ Ερντογάν. Σαν να μην έφτανε αυτό έκαψαν μέχρι και «μαϊμού» δολάρια!

«Ο Θεός να δώσει καλή ζωή στον πρόεδρο μας»

Δεν έλειψαν βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ και τα συνθήματα υπέρ του Τούρκου πρόεδρο αλλά και οι… επαινετικές δηλώσεις προς το πρόσωπό του: «Ο Θεός να δώσει καλή ζωή στον πρόεδρο μας, να μη λείψει από την ηγεσία της πατρίδας μας της χώρας μας, η χώρα μας να μην έχει ανάγκη κανέναν, αν ενωθούμε όλοι δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας Ο Θεός να μας έχει ενωμένους!» δήλωσε στην κάμερα Τούρκος πολίτης με το πλήθος να απαντά φωνάζοντας «Αμήν!».

Την ίδια ώρα ο Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του υποσχέθηκε πως το μεγάλο άλμα που έκανε η κυβέρνηση του στη Δημοκρατία θα το πραγματοποιήσει και στην τέχνη αλλά και στον πολιτισμό: «Tα προηγούμενα 19 χρόνια κάναμε μεγάλο άλμα στους τομείς της δημοκρατίας και ανάπτυξης. Πράγματι είναι μια  προσπάθεια, που η επιτυχία μας θα γραφτεί στην ιστορία. Από εδώ και πέρα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην τέχνη και στον πολιτισμό. Όπως και στην παιδεία που θα συμβάλλει στην μετάδοση τους, στις επόμενες γενιές.»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024