
Ολυμπιακός – Μοίρασε φιλάκια στο ΟΑΚΑ ο Σλούκας
Ο Ολυμπιακός ανάρτησε gif στο οποίο ο Κώστας Σλούκας στέλνει φιλάκια στην κάμερα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παρκέ του ΟΑΚΑ, επικρατώντας δίκαια με 84-65 για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague επί του Παναθηναϊκού, και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-5 στο τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.
Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν «εκδίκηση» για την εντός έδρας ήττα του πρωταθλήματος και να κάνουν καλά Χριστούγεννα, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αναρτήσεις της ΚΑΕ, η οποία μία ημέρα μετά το θρίαμβο ανάρτησε gif στο οποίο ο Κώστας Σλούκας στέλνει τα φιλάκια του στην κάμερα μετά τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.
«Καλημέρα! Ύστερα από μια εξαιρετική βραδιά και εν αναμονή μιας σπουδαίας ημέρας! Ρεπό!» αναφέρεται στο tweet.
Kalimera! ?
When you had a great night and you are going to have a great day too!!! Day Off!!!#OlympiacosBC #WeAreOlympiacosBC #TogetherWeFight pic.twitter.com/SRpIaPs0KK
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) December 24, 2021
- Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία
- Μουντιάλ 2026: Οι 11άδες στο Καναδάς – Μαρόκο για τους «16» (pics)
- Πρίγκιπας Χάρι: Σόλο στη Βρετανία χωρίς Μέγκαν και παιδιά – Ο εφιάλτης και το παρασκήνιο της απόφασης
- Πετράλωνα: «Είναι δεδομένο ότι δεν υπήρξε επαρκής αντιστήριξη» λέει ο Πρόεδρος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας
- Σφαιρόπουλος: «O Μίλερ-ΜακΙντάιρ είναι killer στη μέρα του, κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του»
- Χαλκιδική: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Σταγείρων-Ακάνθου Μιχάλης Βλαχόπουλος
