Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων με τις κάρτες Aegean Bonus Visa

Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων με τις κάρτες Aegean Bonus Visa

Προσφέρουν επιβράβευση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τόσο με την τράπεζα, όσο και την αεροπορική εταιρεία επιχειρήσεων, αλλά και ειδικά προνόμια σε αεροπορικά ταξίδια

Σημαντική εξοικονόμηση στον ετήσιο προϋπολογισμό τους μπορούν να πετύχουν οι καταναλωτές, αν εκμεταλλευτούν με τον κατάλληλο τρόπο τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζικών καρτών, όπως οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Αegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium, οι οποίες εκδίδονται από την Alpha Bank σε συνεργασία με την AEGEAN.

Ο κανόνας είναι ότι όσο περισσότερο κάποιος τις χρησιμοποιεί για τις αγορές του, τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος που θα έχει.

Δύο προγράμματα σε 1 κάρτα

Προσφέρουν επιβράβευση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τόσο με την τράπεζα, όσο και την αεροπορική εταιρεία επιχειρήσεων, αλλά και ειδικά προνόμια σε αεροπορικά ταξίδια.

Κατ’ αρχάς οι κάρτες Aegean Bonus Visa συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε αγορά συλλέγονται Bonus πόντοι, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δωρεάν ή με έκπτωση αγορές σε οποιονδήποτε συνεργάτη της τράπεζας.

Την ίδια στιγμή όμως, δίνεται η δυνατότητα μετατροπής των πόντων σε μίλια. Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν την επιβράβευσή τους μέσω του προγράμματος πιστότητας της AEGEAN και της Olympic Air με την ονομασία Miles+Bonus.

Συγκεκριμένα, μπορούν να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια ή να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες στα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται η αεροπορική εταιρεία, εξαργυρώνοντας μίλια.

Οι διαθέσιμες κάρτες

Διαθέσιμες μέσω της Alpha Bank είναι οι ακόλουθες κάρτες, οι οποίες διασφαλίζουν ειδικά προνόμια στα ταξίδια σας με την AEGEAN, όταν τις χρησιμοποιείτε για την πληρωμή των εισιτηρίων σας:

· Αegean Bonus Visa Debit

Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι

· Αegean Bonus Visa

Προσφέρει όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg) και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track.

Επιπλέον, παρέχει διευκολύνσεις όπως δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts, καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό.

· Aegean Bonus Visa Premium

Προσφέρει στους κατόχους της ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον:

  • Δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς
  • Κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης
  • Εκπτωτικό κουπόνι αγορών
  • Την υπηρεσία VISA Luxury Hotel
  • Τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κάρτες διατίθενται τόσο μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Alpha Bank, όσο και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).

Sponsored Article

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024