Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Τέσσερα τρίποντα στο ΣΕΦ, επτά τρίποντα στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός – Τέσσερα τρίποντα στο ΣΕΦ, επτά τρίποντα στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του ΣΕΦ είχε βάλει μόλις τέσσερα τρίποντα, ενώ απόψε στο ΟΑΚΑ έχει πετύχει εφτά στο πρώτο ημίχρονο

Κονσέρτο για πολυβόλα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό ως τα μισά του δρόμου. Με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ήδη πετύχει 7 τρίποντα και τον Τάιλερ Ντόρσει να κρατά για λογαριασμό του με τη μερίδα του λέοντος έχοντας ευστοχήσει στα τρία από αυτά.

Έχουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες του Μπαρτζώκα. Και κυρίως έχουν πάρει απόφαση να μην κάνουν το ίδιο λάθος με το ΣΕΦ. Τότε που εγκλωβίστηκαν στο κακό τους σουτ. Είχαν 4/27 εκείνο το βράδυ της Δευτέρας και το πλήρωσαν τοις μετρητοίς. Απόψε το πάνε… αλλιώς. Και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά ως τα μισά του δρόμου.

Τρία ο Ντόρσει, δύο ο Βεζένκοφ από ένα Μακίσικ, Παπανικολάου για τους Πειραιώτες που εν τω μεταξύ έκλεισαν το πρώτο μέρος σουτάροντας περισσότερα τρίποντα (20) παρά δίποντα (18). Δεν είναι παράξενο. Η άμυνα του Παναθηναϊκού κλείνει, τα σουτ προσφέρονται ο Ολυμπιακός τα κάνει δικά του.

Την ίδια στιγμή οι Πράσινοι που στο ΣΕΦ είχαν 10/28 έξω από τη γραμμή των τριών πόντων με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να βάζει 4/8 έχουν ξεκινήσει απόψε με 2/11. Και αυτό εν πολλοίς έχει προκαλέσει και τη διαφορά. Το χάντικαπ από το τρίποντο που φέρνει ένα ξεκάθαρο +15 για τους Πειραιώτες (το ημίχρονο είναι στο +13)

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ημίχρονο:

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024