Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος ρόλος του Πρεζεράκου

Ο νέος ρόλος του Πρεζεράκου

Ο κ. Πρεζεράκος όχι μόνο παραμένει στο στενό κυβερνητικό κύκλο, αλλά αναμένεται να αξιοποιηθεί σε μελλοντικό σχεδιασμό της κυβέρνησης

Στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, αλλά παραμένοντας στο στενό κυβερνητικό πυρήνα, επιστρέφει στις επόμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, έχοντας κλείσει τον κύκλο του στο Υπουργείο Υγείας. Η επιστροφή του στο Πανεπιστήμιο αναμένεται να ανακοινωθεί με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στις θέσεις των Γενικών Γραμματέων – με αφορμή και την αποχώρηση κάποιων από αυτών για να πολιτευτούν – και την ενίσχυσή τους με γυναίκες σε πολλά από τα κρίσιμα κυβερνητικά πόστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν τον Παναγιώτη Πρεζεράκο έναν άκρως επιτυχημένο και αποτελεσματικό στο έργο του Γενικό Γραμματέα, με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να δηλώνουν ευχαριστημένα για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα ζητήματα Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Για το λόγο αυτό ο κ. Πρεζεράκος όχι μόνο παραμένει στο στενό κυβερνητικό κύκλο, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να αξιοποιηθεί σε μελλοντικό σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024