Ο κ. Πρεζεράκος όχι μόνο παραμένει στο στενό κυβερνητικό κύκλο, αλλά αναμένεται να αξιοποιηθεί σε μελλοντικό σχεδιασμό της κυβέρνησης

Στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, αλλά παραμένοντας στο στενό κυβερνητικό πυρήνα, επιστρέφει στις επόμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, έχοντας κλείσει τον κύκλο του στο Υπουργείο Υγείας. Η επιστροφή του στο Πανεπιστήμιο αναμένεται να ανακοινωθεί με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στις θέσεις των Γενικών Γραμματέων – με αφορμή και την αποχώρηση κάποιων από αυτών για να πολιτευτούν – και την ενίσχυσή τους με γυναίκες σε πολλά από τα κρίσιμα κυβερνητικά πόστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν τον Παναγιώτη Πρεζεράκο έναν άκρως επιτυχημένο και αποτελεσματικό στο έργο του Γενικό Γραμματέα, με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να δηλώνουν ευχαριστημένα για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα ζητήματα Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Για το λόγο αυτό ο κ. Πρεζεράκος όχι μόνο παραμένει στο στενό κυβερνητικό κύκλο, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να αξιοποιηθεί σε μελλοντικό σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr