Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαμε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για φέτος – όποιος και αν είναι ο αποδέκτης

Βρήκαμε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για φέτος – όποιος και αν είναι ο αποδέκτης

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι θα αφήσεις κάτω από το δέντρο για τους αγαπημένους σου; Έχουμε τη λύση.

Δεν υπάρχει ποιο ευχάριστο συναίσθημα από εκείνο που αισθανόμαστε όταν ξέρουμε ότι βρήκαμε το τέλειο δώρο – και από την άλλη, λίγα πράγματα είναι πιο δύσκολα από την επιλογή του. Αν ακόμη αυτή η στιγμή ενθουσιασμού δεν έχει έρθει, έχουμε εντοπίσει ένα αντικείμενο που θα χαρίσει χαμόγελα σε όποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και αν το βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο: το ολοκαίνουργιο HUAWEI Watch GT3.

Το νέο wearable της HUAWEI, χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τον μοναδικό σχεδιασμό του, έχει στ’ αλήθεια κάτι για όλους. Πες μας, λοιπόν, ποιος θα είναι ο αποδέκτης του δώρου σου, για να σου εξηγήσουμε γιατί θα το λατρέψει.

.

Το Fashion Icon

Έχει σκεφτεί να αποκτήσει κάποιο smartwatch, όμως ποτέ δεν καλύπτεται από το design του. Μόλις δει το HUAWEI Watch GT3 θα αλλάξει γνώμη. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, ανδρικό (46mm) και γυναικείο (42mm) και έχοντας να επιδείξει μια ατέλειωτη γκάμα προσόψεων (πάνω από 10.000) με χιλιάδες χρώματα και θέματα, είναι αδύνατον να μην ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό fashionista. Άλλωστε, χάρη στη μεγάλη ποικιλία από λουράκια μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ντύσιμο, στυλ ή περίσταση.

Λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι ή κλασικό δερμάτινο, για εκείνους που προτιμούν να πηγαίνουν στο γραφείο με κάθε επισημότητα – ή που απλώς επιθυμούν μια πινελιά πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας στην καθημερινότητά τους. Λουράκι από καουτσούκ σε πολλά διαφορετικά χρώματα, για τους πιο αθλητικούς, αλλά και για τους μίνιμαλ τύπους. Και, φυσικά, το εκπληκτικό λουράκι Milanese, το γυναικείο μπρασελέ με το μαγνητικό κούμπωμα που μοιάζει να έχει βγει από εργαστήριο τεχνίτη για εκείνες που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα χρυσά τους αξεσουάρ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

.

Ο guru της ευεξίας

Φροντίζει τη διατροφή του, δεν παραλείπει ποτέ το ετήσιο check-up και θέλει να έχει πάντοτε πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του. Το HUAWEI Watch GT3 θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός του σε αυτή την προσπάθεια. Χάρη στη νέα τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen 5.0+, θα είναι σε θέση να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τους σφυγμούς του και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του (SpO2) με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια – όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Μια από τις αιτίες για αυτό είναι και ο εργονομικός σχεδιασμός της οπίσθιας όψης του, σε 2,5 διαστάσεις από κυρτό γυαλί, που εφαρμόζει άψογα στο σχήμα του οστού του καρπού, μειώνοντας σημαντικά την παρεμβολή του εξωτερικού φωτός και ως εκ τούτου βελτιώνοντας την ποιότητα του σήματος των καρδιακών παλμών.

.

Η λάτρης των New Year’s Resolutions

Κάθε χρόνο υπόσχεται στον εαυτό της τα ίδια πράγματα: θα τρώει καλύτερα, θα πίνει περισσότερο νερό, θα βελτιώσει τον ύπνο της. Όμως πριν εκπνεύσει ο Ιανουάριος, οι δεσμεύσεις έχουν εγκαταλειφθεί – ή μάλλον… αναβληθεί για το επόμενο έτος. Φέτος, μπορείτε να τη βοηθήσετε να τα καταφέρει. Το HUAWEI Watch GT3 θα της επιτρέψει να παρακολουθεί κάθε στιγμή και με επιστημονική ακρίβεια μια σειρά από σημαντικούς δείκτες υγείας, όπως οι παλμοί, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τα επίπεδα στρες, αλλά και η φάση του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου, HUAWEI TruSleep 2.0 δεν θα την ενημερώσει απλώς για την ποιότητα του ύπνου της, αλλά θα της προσφέρει και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωσή του – ενώ οι υπενθυμίσεις υγείας θα τη βοηθήσουν να μείνει πιστή στους στόχους της θυμίζοντάς της να πίνει νερό, να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή της, να διαλογίζεται, να αθλείται, να σκέφτεται θετικά ή απλώς να ξεκουράζεται. Κι όταν ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις που έχει ορίσει για τη φροντίδα της υγείας της, ένα πράσινο τριφύλλι θα ανθίζει στην οθόνη της, επιβραβεύοντάς την για την αγάπη που δείχνει στον εαυτό της.

.

Ο «Χρειάζομαι personal trainer»

Θέλει να κάνει περισσότερη γυμναστική, όμως το γυμναστήριο δεν τον ενθουσιάζει και ο ελεύθερος χρόνος του δεν του επιτρέπει να γραφτεί σε κάποιο άθλημα. Τώρα, ο προσωπικός του προπονητής θα είναι… στο χέρι του, χάρη στο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα του κάνεις. Το HUAWEI Watch GT3 προσφέρει πάνω από 100 λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης, για να διαλέξει εκείνη που του ταιριάζει καλύτερα – αλλά και προσαρμοσμένων προγράμματων προπόνησης σύμφωνα με τη δική του φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησής του.

Ταυτόχρονα, του δίνει τη δυνατότητα να θέσει τους δικούς του προπονητικούς στόχους και να παρακολουθεί τις επιδόσεις του σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή HUAWEI Health, ενώ μέσω του βοηθού προπόνησης, του προσφέρει καθοδήγηση σε διάφορα στάδια. Αν είναι ακουστικός τύπος, το Smartwatch του μπορεί να αναλάβει να του υπενθυμίζει τους στόχους και την κατάσταση προπόνησης ενώ εκείνος αθλείται, αλλά και να του παρέχει στοιχεία για την πρόοδο της φυσικής του κατάστασης.

.

Κι αν ήδη έχει το αγαπημένο του πρόγραμμα; Το HUAWEI Watch GT3 είναι συμβατό με 30 εφαρμογές – ανάμεσά τους και αρκετές mainstream εφαρμογές γυμναστικής – επεκτείνοντας το οικοσύστημα και παρέχοντας στους χρήστες βελτιωμένη εμπειρία παρακολούθησης δεδομένων. Και στην περίπτωση που γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους, ο εντοπισμός θέσης GPS διπλής συχνότητας του επιτρέπει να χαρτογραφεί με ακρίβεια τη γεωγραφική του τοποθεσία, αναβαθμίζοντας κι άλλο την εμπειρία του.

.

Η πολυάσχολη

Δουλεύει, έχει χόμπι, θέλει να βλέπει τους φίλους της και βρίσκει και χρόνο για τη γυμναστική της. Γενικώς, τα κάνει όλα και συμφέρει – και πολλές φορές σε κάνει να απορείς αν η δική της μέρα έρχεται με κάποιο κρυφό bonus επιπλέον ωρών. Για αυτό και έχει ανάγκη από αξεσουάρ ικανά να συμβαδίσουν μαζί της σε όλα. Φαντάσου πόσο θα ενθουσιαστεί, όταν διαπιστώσει ότι το νέο της Smartwatch έχει αρκετά ισχυρή μπαταρία ώστε να την ακολουθεί ακούραστα, με τυπική χρήση επί 7 ολόκληρες ημέρες (ή επί 14, στην ανδρική έκδοση).

Το ακόμη καλύτερο; Αν ξεχαστεί ή δεν προλάβει, το HUAWEI Watch GT3, για πρώτη φορά στη σειρά Watch GT, υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή power bank, αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να φορτίζει το Smartwatch της σε ελάχιστο χρόνο, τοποθετώντας το απλώς επάνω στο smartphone της, ακόμη κι αν έχει ξεχάσει τον φορτιστή στο σπίτι. Καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι; Επιπλέον για φέτος τις γιορτές δίνει δώρο και ένα επιπλέον λουράκι σε κάθε έκδοση του HUAWEI GT3.

Από την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το χρέος μας: σου βρήκαμε το χριστουγεννιάτικο δώρο που ταιριάζει σε καθέναν από τους αγαπημένους σου. Αυτό που μένει να κάνεις εσύ, είναι να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei για να μάθεις ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες και αμέσως μετά το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.huaweistore.gr, ή όποιο άλλο κατάστημα από το επίσημο δίκτυο διανομής της εταιρείας για να το προμηθευτείς. Κι αν αποφασίσεις να αγοράσεις και ένα για τον εαυτό σου, θα το καταλάβουμε.

Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα νέα της HUAWEI, μπορείς να ακολουθήσεις την εταιρεία στη σελίδα της στο Facebook και το Instagram.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024