Συνεχίζονται οι  έλεγχοι της ΕΛΑΣ, σε διάφορες επιχειρήσεις ανά την Κρήτη. Οι έλεγχοι αφορούν τόσο στην τήρηση των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού όσο και στον αντικαπνιστικό νόμο. Σύμφωνα με το cretalive, χθες στο νησί διενεργήθηκαν 2.090 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν πρόστιμα για μάσκες αλλά και για τασάκια. Αναλυτικά: Στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για τασάκια καπνιστών […]

Συνεχίζονται οι  έλεγχοι της ΕΛΑΣ, σε διάφορες επιχειρήσεις ανά την Κρήτη. Οι έλεγχοι αφορούν τόσο στην τήρηση των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού όσο και στον αντικαπνιστικό νόμο. Σύμφωνα με το cretalive, χθες στο νησί διενεργήθηκαν 2.090 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν πρόστιμα για μάσκες αλλά και για τασάκια.

Αναλυτικά:

Στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για τασάκια καπνιστών σε τραπέζια καφετέριας, επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στο Ηράκλειο πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 4 πεζούς που δε φορούσαν μάσκα, αν και βρίσκονταν σε εξωτερικό μεν χώρο, με συνωστισμό δε. Πρόστιμα επιβλήθηκαν επίσης σε πελάτη και εργαζόμενο καταστήματος ΟΠΑΠ καθώς και σε 2 εργαζόμενους αρτοποιείου.

Στο Λασίθι πρόστιμο επιβλήθηκε σε 1 εργαζόμενο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr