Τι οδήγησε τη Μαρία Κίτσου να ακυρώσει ξανά παράσταση στο «Παλλάς»; Έξαλλοι οι ηθοποιοί και το κοινό
Σε ανακοίνωσή του το θέατρο ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές για την αναβολή της παράστασης λόγω ασθένειας της Μαρίας Κίτσου
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους είχαν κλείσει το εισιτήριό τους για να παρακολουθήσουν εχτές την παράσταση «Τρίτο στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς, καθώς μόλις δύο ώρες πριν η παράσταση ακυρώθηκε, λόγω προβλήματος υγείας της ηθοποιού Μαρίας Κίτσου.
Σε ανακοίνωσή του το θέατρο ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές για την αναβολή της παράστασης λόγω ασθένειας της Μαρίας Κίτσου.
Σε όσους είχαν κλείσει εισιτήριο, εστάλη σχετικό email προκειμένου να ενημερωθούν.
Σημειώνεται ότι αυτή είναι η 3η φορά που η Μαρία Κίτσου ακυρώνει παράσταση, με τους συνεργάτες να εμφανίζονται ανήσυχοι για το γεγονός.
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο κ. Πάνος Κατσαρίδης, διευθύνων σύμβουλος των «Θεατρικών σκηνών» και παραγωγός της παράστασης.
«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δε μιλάμε για κρούσμα κοροναϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας ανεξάρτητους από τον κοροναϊό», είπε ο κ. Κατσαρίδης.
«Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει», πρόσθεσε ο ίδιος.
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442