Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προειδοποίηση Θεοδωρικάκου

Η προειδοποίηση Θεοδωρικάκου

Βαρύς ο πέλεκυς για τους επίορκους αστυνομικούς

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δηλώνει σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι η έρευνα για το κύκλωμα διαφθοράς στην Αστυνομία θα φτάσει μέχρι τέλους και ο πέλεκυς θα είναι βαρύς για τους επίορκους.

«Πρόκειται για μια πολύχρονη βαριά εγκληματική δραστηριότητα, με πλοκάμια σε πολλούς χώρους και στην οποία, δυστυχώς, εμπλέκονται και αστυνομικοί. Η έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων θα φτάσει μέχρι τέλους. Η επιχείρηση αντιμετώπισης της διαφθοράς στην Ελληνική Αστυνομία είναι μονόδρομος. Δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια για τους επίορκους αστυνομικούς. Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς, σύμφωνα με τους νόμους και τις πειθαρχικές διατάξεις.

Η αυτοκάθαρση είναι προϋπόθεση για να κερδηθεί ξανά η εμπιστοσύνη των πολιτών στην Ελληνική Αστυνομία. Στηρίζουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών που είναι πιστοί στον όρκο τους, προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο και υπηρετούν την ασφάλεια των πολιτών. Είναι ένας αγώνας που δίνουμε και γι’ αυτούς. Για ολόκληρη την κοινωνία μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024