Βιβλία λογοτεχνίας έφτασαν στο νησί της Τήνου προκειμένου να φιλοξενηθούν σε βιβλιοθήκη που θα δημιουργηθεί στο νησί.
Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Σιώτος, ο οποίος έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτήν ευχαριστεί τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της δημοτικής αρχής.
«Κάθε πρωτοβουλία για τη στήριξη του Πολιτισμού και της Παιδείας αποτελεί την καλύτερη επένδυση για τη νέα γενιά», σημειώνει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος του νησιού.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης, που θα στεγαστεί στη Μοσχούλα με την αποστολή 100 βιβλίων λογοτεχνίας για νέους και παιδιά.
Κάθε πρωτοβουλία για τη στήριξη του Πολιτισμού και της Παιδείας αποτελεί την καλύτερη επένδυση για τη νέα γενιά».
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα